logo

Двоје мртвих у судару

У тешкој саобраћајној несрећи која се догодила прекјуче око 3 часа, погинули су Марко Максимовић (24) и Никола Влајић (18) из Ковачевца, док су њихова тројица другова теже повређена,претпоставља се да је узрок несреће неприлагођена брзина и клизав коловоз.

Несрећа се догодила када је "пасат" који се кретао из Ковачевца ка Великој Крсни, а у којем су се налазили младићи, прешао у супротну коловозну траку и ударио у знак за саобраћајно стајалиште и "печурке" на аутобуској станици.Према речима очевидаца аутомобил је великом брзином неких 70 метара ишао травом, окренуо се неколико пута укруг и закуцао у знак за "Ластино" аутобуско стајалиште. Од силине удара кола су се одбила и покосила и две "печурке" које су се од удара сломиле и попадале.

Према незваничним информацијама,"пасатом" је управљао Н. И.(20), а младићи су се враћали из Велике Крсне с прославе пунолетства једног од њихових другова. Према последњим информацијама против Н. И.(20) који је возио аутомобил биће поднета кривична пријава због сумње да је изазвао саобраћајну несрећу у Великој Крсни.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.