logo

Актуелности

Веће усвојило буџетски ребаланс

Једногласно и без расправе Општинско веће је данас усвојило свих девет тачака дневног реда. Веће је, између осталог, дало сагласност на четврти овогодишњи ребаланс буџета који ће се на следећој седници наћи пред одборницима општинске Скупштине.

На данашњој седници усвојени су ребаланси Програма пословања Спортског центра и Туристичке организације за 2011. годину. Такође, дата је сагласност на измене Одлуке о општинским стипендијама чиме ће општина стипендирати свих 66 академаца са конкурса, односно додатних шест студената.

Веће је усвојило Предлог Локалног акционог плана запошљавања градске општине Младеновац за 2012. годину, а донето је и Решење о формирању Одбора за припрему постављања бисте учитељу и песнику Милораду Павловићу, Сељанчици.

Усвојен је и предлога Закључка о усвајању Извештаја о ревизији финансијског извештаја за 2010. годину ЈКП "Младеновац", Младеновац, који је Управни одбор овог јавног предузећа усвојио одлуком бр. 303-33-2 од 29. 11. 2011. године. Напослетку, Удружењу одгајивача ситних животиња "Зов" дата је сагласност за употребу Основног грба градске општине Младеновац ради истицања истог на каталогу  изложбе.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.