logo

Актуелности

Међунарнодни дан слепих - Светски дан белог штапа

Пријемом за чланове Међуопштинске организације слепих и слабовидих Младеновца и Сопота, обележили смо Међунарнодни дан слепих - Светски дан белог штапа, 15. октобар.

Са циљем да се скрене пажња на друштвени положај слепих грађана, на њихове потребе и проблеме, али и да се пружи помоћ и афирмишу њихове могућности и знања, Градска општина Младеновац на различите начине, уз подршку и партнерски однос са државним институцијама, доста тога чини како би допринела унапређењу положаја слепих и слабовидих особа, којих у Србији има око 12 хиљада.

„Наш задатак као друштва је да радимо на томе да свака, особа без обзира на различитост, има прилику да учествује равноправно у свим аспектима живота. Хвала свима који су посвећени раду са слепим и слабовидим особама, од породице, пријатеља, до организација и установа. Таква подршка је непроцењива и важно је да наставимо заједно да градимо свет у којем је сваки појединац прихваћен и поштован“, поручио је председник Градксе општине Младеновац, Богдан Вуксановић.

Хвала Културно - уметничком друштву "Љубомир Ивановић Геџа" којe је са својом певачком групом наступило у свечаном делу програма.

SLP1
SLP2
SLP3
SLP4
SLP5

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.