logo

Актуелности

Донација Ватрогасној јединици

Председник градске општине Младеновац, Дејан Чокић, уручио је данас комплет рачунарске опреме Дарку Рончевићу, командиру Ватрогасне спасилачке јединице Младеновац, као донацију општине овој Јединици.

Приликом потписивања Уговора о донацији, Дејан Чокић је рекао да успешна сарадња општине и Ватрогасне једнице траје већ годинама.

– Ми смо имали добру сарадњу са Ватрогасном спасилачком јединицом у Младеновцу и док сам био заменик предедника општине и драго ми је да се та сарадња успешно наставила.  Ово је скроман поклон наше општине имајући у виду врсту посла и залагање ваших припадника, а верујем да ћемо у наредном периоду изнаћи могућности да поспешимо вашу ефикасност и другим донацијама и облицима сарадње. Такође, желим да убудуће имате мање посла – рекао је Чокић.

Дарко Рончевић, командир Ватрогасне спасилачке јединице Младеновац захвалио се на донацији и обећао и убудуће добру сарадњу са општином Младеновац и њеним челницима.

– Посебно се захваљујем председнику Чокићу, заменику Стојановићу и Управи градске општине Младеновац на донацији и што су препознали напоре и залагање које наша Јединица улаже приликом  обављања послова и задатака. Уверен сам да ће се ова добра сарадња наставити на добробит свих грађана Младеновца – рекао је Рончевић.

Потписивању Уговора о донацији у циљу пружања материјалне помоћи градске општине Младеновац Ватрогасној спасилачкој јединици Младеновац, присуствовао је и Милош Стојановић, заменик председника градске општине Младеновац.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.