logo

Актуелности

Усвојени предлози пословања јавних предузећа

Веће градске општине Младеновац на данашњој седници дало је сагласност на програме пословање јавних предузећа и установа за 2014. годину.

Осим дате сагаласности на предложене програме пословање за ову годину, Веће је усвојило и предлоге за председнике и чланове савета манифестација Изложба аутомобила са ваздушним хлађењем мотора, "Цвети" и Streetball.


Дневни ред :

1. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Решења о давању сагласности Програм пословања Јавног предузећа Дирекција за изградњу и планирање "ДИП - Младеновац", Младеновац за 2014. годину.

2. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Решења о давању сагласности на Програм пословања Туристичке организације Младеновца за 2014. годину.

3. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Решења о давању сагласности Програм пословања JKП "Младеновац", Младеновац за 2014. годину.

4. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Решења о давању сагласности на Програм пословања Установе за вршење јавне службе у области физичке културе Спортског центра "Љубомир Ивановића Геџа" Младеновац за 2014. годину.

5. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Програма уређивања грађевинског земљишта на територији градске општине Младеновац за 2014. годину.

6. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Решења о давању сагласности на Одлуку Надзорног одбора Јавног предузећа Дирекција за изградњу и планирање "ДИП Младеновац" бр. 2305/3 од 30.12.2013. године и Одлуку Надзорног одбора Јавног комуналног предузећа "Младеновац" бр. 217-7-3 од 17.1.2014. године.

7. Предлог Закључка којим се даје позитивно мишљење на Предлог Решења о одређивању назива улице у КО Рајковац (и то за ул. Деда Мићино сокаче).

8. Предлог Закључка којим се даје позитивно мишљење на Извештај о функционисању система одбране од града на територији Радарског центра "Букуља" у 2013. години, сачињен од стране Министарства унутрашњих послова РС, Сектор за ванредне ситуације.

9. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Решења о именовању председника и чланова Савета манифестације - Изложба аутомобила са ваздушним хлађењем мотора.

10. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Решења о именовању председника и чланова Савета манифестације "Цвети".

11. Предлог Закључка којим се утврђује Предлог Решења о именовању председника и чланова Савета манифестације Баскет турнира "STREETBALL".

12. Разно.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.