logo

Актуелности

Одржани састанци са начелницима и руководством Јавних предузећа

 

Чланови Привременог органа градске општине Младеновац одржали су данас прве састанке са начелницима општинске Управе и директорима Јавних предузећа.

На састанку одржаном са начелницима одељења и служби Управе градске општине Младеновац договорено је да се члановима Привременог органа доставе извештаји о раду, финансијским трансакцијама, склопљеним уговорима о привременим и повременим пословима као и акта и одлуке донете од 12. јуна до 12. јула, током трајања техничког мандата.

Данас је одржан и састанак са директорима и заменицима директора општинских јавних предузећа, Туристичке организације, Спортског центра, Јавног комуналног предузећа, Дирекције за изградњу и планирање и младеновачких Пијаца. Како је рекао Владан Глишић, председник Привременог органа, јавна предузећа треба да функционишу у најбољем реду и на корист грађана, као и да пружање јавних услуга не сме да буде полигон за политичке борбе. Директори су известили чланове ПО градске општине Младеновац о тренутном стању у ови предузећима, њиховим потребама и проблемима. Договорено је да се доставе извештаји о раду и финансијама како би се у сарадњи са Градом Београдом пронашли начини за унапређење рада и ефикасније пружање услуга.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.