logo

Актуелности

Помоћ за најугроженије суграђана

 

 

На иницијативу Уније послодавца Младеновца и градске општине Младеновац, данас је подељено тридесет хуманитарних пакета социјално најугроженијим суграђанима.

Током ове акције, поједици и породице корисници социјалне помоћи, одабрани су са евиденције Центра за социјални рад по критеријумима изузетне економске, здравствене, породичне, стамбене и старосне угрожености.

Донатори куповине прехрамбених и хигијенских производа из пакета солидарности су фирме "Голд пак", "Рода", "Маковица", "Дунав осигурање", "МБ ресторан","Млекара Границе", "Цица", "Екологија -С", "Котекс промет" и "Ноле".

Према речима Драгана Дедића из Уније послодаваца Младеновца, у пакетима је спаковано по два килограма прашка за веш, сапуни за ручно прање, четкице и пасте за прање зуба, течност за прање посуђа, два литра дуготрајног млека, два килограма брашна, килограм шећера и литар уља, тестенине, пиринач и кондиторски производи.

Дедић се захвалио свим донаторима на помоћи.

Владан Глишић, председник Привремног органа градске општине Младеновац, рекао је да ова иницјатива Уније послодаваца и градске оштине Младеновац, представља пример како институције и организације треба сарађује на интересу својих грађана.

– Мени је драго што су Унија послодаваца и њихови чланови, фирме које треба да буду мотор развоја наше општине, показали висок степен друштвене одговорности и мислим да је овај вид сарадње нешто што ћемо и у будућности развијати – рекао је Глишић.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.