logo

Актуелности

На хуманитарној журци за Виктора Николића прикупљено 116.000 динара

 

На хуманитарној журци за прикупљање средстава за лечење деветогодишњег Виктора Николића, коју је 26. јануара у кафеу "Екс центар" организовао члан Већа, Вељко Лукић, прикупљено је 116.800,00 динара.

Прикупљена средства су уплаћена на наменски рачун за прикупљање средстава за лечење Виктора Николића. Лукић се захвалио суграђанима који су куповином карте показали хуманост и помогли ову акцију. Он је најавио да ће се и младеновачка јавна предузећа и установе прикључити новчаним прилозима и то Спортски центар са 10.000 динара, ЈКП "Пијаце Младеновац" са 20.000 динара и ЈКП "Младeновац" са 10.000 динара.

Деветогодишњи Виктор Николић из Младеновца болује од неурофиброматозе, тумора типа 1. За својих непуних девет година, Виктор је оперисан пет пута. Тумор му је опет напао нерве и креће се према унутрашњости главе, угрожени су му дисајни путеви и прети опасност од гушења. Викторова породица, отац, мајка и брат, финансијски су исцрпљени, родитељи немају посао, живе као подстанари. Операција кошта 5.000 евра и свака помоћ је више него добродошла.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.