logo

Актуелности

Постављање нових стајалишта

 

Новосадска фирма "Петромонт" завршава посао замене 15 аутобуских стајалишта на линијама градског превоза у Младеновцу. Посао вредан 3.580.000 динара заједничка је инвестиција градске општине Младеновац и градске Дирекције за јавни превоз.

На местима замене аутобуских стајалишта проширен је бетонски плато, стајалишта су типска, а постављено је тринаест отворених и три полуотворена.

Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, рекао је да ће стара стајалишта бити поправљена и постављена на места где их до сада није било. Такође, Глишић је најавио да ће проблем са укидањем резервација за аутобуске линије "Ласте" за Београд ускоро бити решен.

– Ово је инвестиција града Београда, односно градске Дирекције за јавни превоз заједно са општином Младеновац, а од укупног тендера замене 60 стајалишта на територији града Београда наша општина је добила 15.

Предузеће "Ласта" је добило седам нових аутобуса за линије према Београду и мислим да ћемо побољшати превоз ка Београду као и да ће врло брзо бити решен проблем резервација.  Проблем је био техничке природе, услед гашења саме Дирекције, затим ненаменског трошења новца јер резервације није карта.

Сада је све то решено и надам се да ће у веома кратком периоду бити направљен софтвер неопходан за враћање система резеравција – рекао је Глишић.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.