logo

Актуелности

Скупштина усвојила ребаланс буџета

altНа првој ванредној седници општинске Скупштине одборници су усвојили ребаланс општинског буџета којим је прерасподељен буџетски вишак од 42 милиона динара.

Првим овогодишњим усаглашавањем прихода и расхода нераспоређена буџетска средства опредељена су за различите програме и кориснике, између осталог и за инфраструктурне радове на изградњи канализације, обнову водоводне мреже, реконструкцију Музеја, спортске терене.

Ликвидациони управник у угашеном Јавном предузећу "ДИП Младеновац", Милица Зечевић обавестила је Скупштину о пријављеним потраживањима која повериоци имају према овом предузећу, а која су његовим гашењем пренета на терет општинског буџета.

Све одборничке групе сложиле су се да надлежни органи испитају околности и утврде одговорност лицам, под којима је дошло до склапања уговора између ЈП "ДИП Младеновац" и приватне фирме "Север електро", а којим је проузрокована материјална штета општинском буџету у износу од преко седам милиона динара.

Скупштина је усвојила Одлуку о избору Бранка Милорадовића на место директора Центра за културу и туризам на основу спроведеног јавног конкурса.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.