logo

Актуелности

Одржан Сајам запошљавања

altНа данашњем Сајму запошљавање у Спортском центру учествовало је 27 из Младеновца и оклолних општина. Сајам су организовали Национална служба за запошљавање и градска општина Младеновац.

Своје штандове имале су фирме "МАКОВИЦА АД", "GOLD PACK", "ПУПТР КАО НЕКАД-С", "КАТАРИНА", "ИМП ДОО БЕОГРАД", "ДЕМЕТРА", "БАНЏА", "БЛАГОЈЕВ НАСЛЕДНИК", "РОДА-МЕРКАТОР С", "WATER JET", "GENERALI", "ДРВО ПРО", "ТВИНТЕКС ДОО ЧАЧАК", "ФОТО ЦЕНТАР ЈОЦА", "ДОН ДОН ДОО ГРОЦКА", "ШТАМПА СИСТЕМ БЕОГРАД", "СТАРА МЕХАНА", МЛЕКАРА "ГРАНИЦЕ", "ДМ ШАРАН", "МЕТАЛНА ОПРЕМА СОПОТ", "ПИН ДОО", "ДАЛАМБЕР НОВИ САД", "АС БРАЋА СТАНКОВИЋ ГРОЦКА", "ПЕШТАН АРАНЂЕЛОВАЦ", "ЛАКИ ИНДУСТРИ", "ГОЛД ЛЕОН" и "WIENER STADTISCHE".

Сајам су отворили Драган Јелић, помоћник председника општине задужен за локални економски развој и Душица Лукић, начелник Одељења за посредовање филијале за град Београд, Националне службе за запошљавање.

- Поштовани суграђани, драго ми је што смо успели да вас окупимо на једном месту са знањем које имате и жељом да радите. Знам да многи од вас већ годинама чекају на први посао. Верујем да ће се до затварања сајма то променити. Охрабрује чињеница да је данас присутно оволико послодаваца који успешно послују и имају могућност да запосле нове радникe.

altНажалост Младеновац је град уништене индустрије. Ипак, што је до нас ми то радимо, трудимо се да помогнемо колико можемо. Трудићемо се да очувамо постојећа радна места и да уз помоћ Владе Републике Србије и председника Републике Србије, Александра Вучића који се несебично труди да створи модерну и уређену Србију, у будућности отворимо нова радна места према потребама у нашем граду.

Са Националном службом за запошљавање учествујемо у организацији овог сајма и искрено се надам се да ће неки од вас данас доћи до посла. Сваком инвеститору смо спремни да понудимо све олакшице да дође у Младеновац и зато бих још једном позвао све фирме које овде послују да се обрате општини за било какву врсту помоћи јер за Младеновац нема већег и важнијег приоритета од нових радних места - рекао је Драган Јелић.

 

alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.