logo

Актуелности

Пројекат Београда и градских општина "Да се ради и гради по твом!"

altГрад Београд покренуо је пројекат "Да се ради и гради по твом!" како би грађанима омогућио да одлучују о томе како желе да изгледа њихов Град. Градска општина Младеновац се укључила у пројекат постављањем акнетне кутије у холу зграде општине у коју ће од 6. децембра, од 08.30 до 15.30 радним данима, суграђани моћи да стављају своје предлоге.

Анкетне листиће грађани ће моћи да преузму на лицу места.

Овим пројектом грађани ће бити могућности да дају своје предлоге на нивоу општина, али и на нивоу Града и на тај начин одаберу пројекте које желе да виде у свом комшилуку. Град Београд ће у ту сврху у буџету за 2018. годину издвојити 200 милиона динара који ће бити утрошени само у ту намену, а свака општина ће издвојити по 10 милиона динара.

У зависности од вредности одређеног пројекта, може да буде одабрано мање или више пројеката како у Граду, тако и на општинама. Суграђани ће моћи да дају предлоге у својим општинама, у којима ће у ову сврху бити отворени пултови где ће на анкетним листићима моћи да дају своје предлоге.

altДавање предлога трајаће месец дана. Све општине ће анкетне листиће достављати у Беоком сервис, где ће аналитичари уносити предлоге грађана на БГ портал.

Београђани ће моћи да гласају и путем мобилне апликације "Беоком - сервис", а у року од 36 сати предлози ће излазити и на web порталу www.bgportal.rs, где ће грађани моћи да стављају лајкове за предлоге.

За све информације, грађани се могу обратити Секретаријату за послове одбране, ванредних ситуација, комуникације и координацију односа са грађанима (Беоком сервис) на бесплатан број телефона 0800 11 00 11 из фиксне телефоније "Телекома" или на број 011/3090-007, за мобилне телефоне или друге телефонске оператере.

 

 

 

 

alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.