logo

Актуелности

Почела са радом царина у Сенаји

altЦарински реферат Младеновац Управе царина почео је данас са радом у објекту ЈКП "Пијаце Младеновац" на аутотеретној станици у Сенаји.

Како је рекао Апостол Величковић, управник царинског реферата у Младеновцу, службеници су задовољни условима у новом простору с обзиром да је царина до сада радила у центру града где је био неприступачан долазак камионима. Он је изразио очекивање да се овим побољшати квалитет рада како би свим привредницима изашли у сусрет.

- Надамо се да ће отварање царинског реферата повећати приход нашег јавног предузећа. Општина је већ обезбедила инвестиције за куповину контејнера. До краја године ћемо направити пројекат за изградњу хале за смештај робе која ће се царинити. Сви ти предуслови ће омогућити да ЈКП "Пијаце Младеновац" добију на овом простору још већи приход - рекао је Владан Глишић, председник градске општине Младеновац.

Светислав Ратковић, директор ЈКП "Пијаце Младеновац" истакао је да је предузеће уложило доста труда да царина дође на овај простор.

- Надам се да ће бити далеко више прихода и царињења него до сада. За наше предузећа мислим да је ово позитивна ствар за наше пословање и надам се да ће бити далеко већи приход који ћемо моћи да улажемо и друге целине нашег предузећа.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.