logo

Актуелности

Дан безбедности саобраћаја у Младеновцу

altКомисија за безбедност у саобраћају градске општине Младеновац у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја организовала је данас низ догађаја поводом обележавања Дана безбедности саобраћаја у Младеновцу.

Председник општине Младеновац и председник Комисије за безбедност саобраћаја, Владан Глишић, рекао је се од 2015. године, у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја, спроводи низ едукативних и промотивних акција у циљу унапређења безбедности учесника у саобраћају. Он је апеловао на суграђане возаче да обрате пажњу приликом проласка поред школа и најавио наставак акција на унапређењу безбедности саобраћаја и у наредним годинама.

Присутни суграђани имали су прилику да на симулаторима чеоног судара и превртања, виде и осете, како изгледа бити у аутомобилу који учествује у саобраћајној несрећи и колико је том прилико важно бити везан сигурносним појасом. Такође, на градском тргу су подељена дечије аутоседишта, а у свечаној сали "др Елси Инглис" одржано је предавање грађанима старијим од 65 година о превазилажењу свакодневних саобраћајних проблема. За децу из Основне школе "Свети Сава" организовано је такмичење о познавању саобраћајних правила, а пољопривредницима у МЗ "Ковачевац" одржана је едукативна трибина.

alt altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.