logo

Актуелности

Реновиран вртић у Дубони

altГрадска општина Младеновац финансирала је радова на реновирању дела издвојеног одељења ОШ "Момчило Живојиновић" у Дубони у којем бораве деца предшколског и млађих узраста.

На овом делу школе у Дубони у којем је смештен вртић обављени су комплетни радови од пода до плафона. Посао је финансирала градска општина Младеновац са 900.000 динара.

Према речима Владан Глишића, председника градске општине Младеновац, радови су обављени на иницијативу родитеља како би се побољшали услови за боравак деце у вртићу.

- Овај део школе у Дубони припада вртићу и општина Младновац је, на иницијативу мајки деце која похађају ову предшколску установу, финансирала радове на реконструкцији објекта. Урађени су електро радови, молерско-фасадерски, изолација, сређени су тоалети, сређен је део кухиње и трпезарије као и подови. Мислим да су сада доста пристојнији услови и да ће тепмпература у овом делу објекта бити сигурно већа него до сада.

altТиме ћемо побољшати услове за коришћење вртића. Још један поклон од општине Младеновац је и нови тепих који ће бити раширен када деца од понедељка крену у вртић. Инвестиција је вредна 900.000 динара, инвеститор је ГО Младеновац и захвалио бих се на сарадњи ОШ "Момчило Живојиновић" као и Предшколској установи у Младеновцу. Заједничким снагама успели смо да створимо боље услове за рад вртића - рекао је Глишић.

Директорка Основне школе "Момчило Живојиновић", Марина Мишић Михаиловић, нагласила је да се ради о санацији од пода до плафона којој је обухваћено реновирање санитарног чвора, спуштање плафона, замена подова и уградња изолације.

- Тако да је сада овај део школе који користи вртић заиста урађен како би требало да буде у сваком вртићу и верујем да ће се деца овде осећати пријатно. Захваљујем се, у име школе и становника Дубоне, на разумевању општини Младеновац и председнику општине што су имали слуха за овај пројекат јер овај део школе годинама није саниран.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.