logo

Актуелности

Пријем за прваке Србије

Пријем за прваке СрбијеПоводом освајања првог места на Републичком првенству у одбојци за ученике основних школа, данас је у општини Младеновац организован пријем за играче Одбојкашког клуба ОШ "Свети Сава" из Младеновца. Општина Младеновац ће као поклон првацима Србије финасирати куповину дресова и спортске опреме за цео клуб.

Младеновачке одбојкаше угостили су Бранислав Јовановић, пресдседник општине Млденовац, и чланови Општинског већа за спорт и омладину, Иван Јанковић и управу и образовање, Драгана Лукач.

– Драго ми је што имам прилику да будем у друштву ових младића и да им се у име општине Младеновац захвалим за оно што су постигли. Биће ми драго да се овакви скупови често понављају што би значило да наш град бар у нечему има будућност, а то су људи који ће нас наследити, и на овим местима где седимо. Надам се да ће радити много боље него ми што сада радимо. Ви сте ти који сте кренули да радите онако како треба, јер прво место је увек успех и потврда да сте најбољи – рекао је Јовановић.

Драгана Лукач се захвалила играчима клуба јер су испунили обећање дато крајем прошле године, а то је да ће бити први у Србији.

– Заиста, ја волим да видим када неко испуњава обећања, тим пре ми је драго што су то млади људи – рекла је Лукачева и уручила играчима захвалнице.

Пут ових момака до првог места у Србији није био нимало лак, те је тим пре њихов успех изузетно значајан. Наиме, после општинских такмичења у којима је учествовало 2875 школа, уследила су градска и регионална такмичења да би се дошло до финалног турнира осам школа одржаног у Ваљеву. Младеновчани су на завршници турнира победили у све четири утакмице без изгубљеног сета !

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.