logo

Актуелности

Нови принцип рада НЗС

Нови принцип рада НЗСНационална служба за запошљавање (НСЗ) Филијала за град Београд од данас прелази на нови територијални систем организовања и рада. Незапослени ће се пријављивати и користити услуге и програме Филијале према општини пребивалишта, адреси из личне карте, а не према занимању, како је било до сада. Послодавци ће користити све услуге НСЗ у службама и испоставама филијале у општинама на којима је седиште њихове фирме.

Како истичу у Националној служби за запошљавање, нови територијални облик организовања допринеће бољој сарадњи с локалном самоуправом и социјалним партнерима у свим општинама у решавању заједничког проблема незапослености. Корисницима услуга НСЗ на располагању ће бити 12 општинских служби и три општинске испоставе.

Сви корисници услуга могу додатно да се информишу у Позивном центру, на бројеве телефона 0800/300-301 за незапослена лица и 0901/300-301 за послодавце, или на сајту НСЗ-а www.nsz.gov.rs. Саветници и евидентичари дневно обавештавају кориснике услуга НСЗ о променама, то јест, о месту и адреси где незапослени убудуће треба да се јављају.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.