logo

Актуелности

Обавештење у вези се озакоњењем ромских објеката и пријемом грађана

Због тренутне епидемиолошке ситуације, пријем грађана ромске националности за пружање бесплатне правне подршке у вези са озакоњењем породично-стамбених објеката у подстандарним ромским насељима убудуће ће се обављати на основу заказивања, изјавила је Сузана Васић, чланица Већа Градске општине Младеновац.
Васићева је истакла да се заказивање термина обавља путем телефона 011/8241-641 и додала да су грађани ове националне мањине у обавези да приликом доласка у канцеларију понесу сву документацију коју поседују.
„Позивам наше суграђане ромске националности да закажу свој термин како би у директном разговору са адвокатицом YUCOM-a добили адекватну помоћ у решавању легализације породично-стамбених објеката“, рекла Васићева.
Канцеларија се налази у улици Краља Петра Првог 175 и отворена је у оквиру Програма „Подршка Европске уније инклузији Рома – Оснаживање локалних заједница за инклузију Рома“, који финансира Европска унија из средстава ИПА II 2016, а спроводи Стална конференција градова и општина.
 
  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.