logo

Актуелности

Интезивирана сарадња са Путевима Србије

 

По договору са прошлонедељног састанка у ЈП „Путеви Србије“, инжењери овог предузећа обишли су неке од локација на трасама државних путева на територији Младеновца за које је општина иницирала реконструкцију или измену режима саобраћаја. Неке од иницијатива које се односе на повећање безбедности саобраћаја покренуте су у сарадњи са грађанима путем електронског сервиса „Стоп критиковању, дај предлог“.

Стручне екипе „Путева Србије“, између осталог, испитале су техничке могућности за изградњу кружних раскрсница код бензинске станице „Кнез петрол“ у Вашком пољу и самачког хотела у МЗ "Драпшин", као и могућности проширења и реконструкције улице Славка Манојловића и изградњу тротоара у улици Војводе Вићентија на Селтерс Бањи. Такође, обишли су и Дубону и Марковац где би требало уредити зоне школа, имајући у виду да се оне налазе поред државних путева, као и деоницу улице Смедеревски пут на „Дебељаку“ на којој би требало успорити саобраћај.

Како би што пре дошло до решења и реализације поменутих пројеката, за следећу недељу договорен је нови састанак после којег би требало да буде познато више детаља о самој реализацији и роковима.

Подсетимо, у овом предузећу је речено да ће радови на реконструкцији надвожњака почети у другој половини марта имајући у виду да се убрзано ради на окончању свих потребних процедура.

Putevisrbije11
Putevisrbije12
Putevisrbije13
Putevisrbije14
Putevisrbije15
Putevisrbije16
Putevisrbije17

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.