logo

Актуелности

Вече са пријатељима у Влашкој

 

Љубитељи народне традиције и културног наслеђа били су у прилици да уживају у изложби предмета домаће радиности и концерту Културно уметничког друштва ,,Шумадија“, манифестацијама названим „Од предака за будућност“ и “Вече са пријатељима“ које су у селу Влашка организоване у оквиру младеновачког „Културног лета“.

Члан Већа Градске општине Младеновац, Зоран Јоцић, захвалио се свим учесницима програма као и грађанима на великој посећености.

,,Коначно мало среће за организаторе ове манифестације. Претходне две вечери смо програм, у скраћеном обиму, реализовали у Дому културе. Данас поподне и вечерас, заједно са нашим пријатељима, реализовали смо програм пуним капацитетом. Мислим да је публика уживала на концерту, као што је уживала и у поподневној манифестацији ,,Од предака за будућност“. Програм смо назвали ,,Вече са пријатељима“ будући да су се многи од њих са великом радошћу одазвали позиву да се коначно, после дужег времена, дружимо уз музику, песму и игру“, рекао је Јоцић.

На концерту су, осим домаћина, чланова културно уметничког друштва ,,Шумадија“, наступила и културно уметничка друштва ,,Славко Манојловић“ ,,Јанко Катић“, ,,Љубомир Ивановић Геџа“, ,,Прело“, као и културно уметничко друштво ,,Космај“ из Сопота и гости из Републике Српске и Северне Македоније.

Пре концерта, у дворишту школе „Бора Лазић“, организована је изложба производа чланова удружења ,,Од предака за будућност“.

Vecevlaska1
Vecevlaska2
Vecevlaska3
Vecevlaska4
Vecevlaska5
Vecevlaska6
Vecevlaska7
Vecevlaska8

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.