logo

Актуелности

Измена Листе корисника


Комисија за избор корисника за доделу помоћи у роби на име стварања услова за економско оснаживање и осамостаљивање породица избеглих и интерно расељених лица са територије општине Младеновац, донела је одлуку о измени листе корисника.

I – Мења се Листа корисника број II-4-06-3/414/2010-5 од 20.7.2010. године тако што се уместо корисника под редним бројем 2. АГРОНА ЗОРЈАНИЈА , Младеновац, ул. Рашка Вукадиновића б.б на исту увршћује ЖИВОРАД ЈОВАНОВИЋ , Младеновац, ул. Велимира Василића бр. 18

II – У преосталом делу Листа корисника остаке на снази

Образложење Образложење

Агрон Зорјани није се одазвао позиву овог органа ради потписивања уговора дана 4.11.2010. године , као ни у накнадно одређеном року од 7 дана.

Обзиром да је спроведен поступак јавне набавке и изабран понуђач, ради остваривања сврхе доделе помоћи , Комисија је донела одлуку да се уместо Агрона Зорјанија, од преосталих корисника који су поднели захтев за исту врсту помоћи на листу корисника уврсти Живорад Јовановић.

Комисија за избор корисника за доделу помоћи у роби на име стварања услова за економско оснаживање и осамостаљивање породица избеглих и интерно расељених лица са територије градске општине Младеновац

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.