logo

Актуелности

Сутра Јавна расправа о буџету

Сутра Јавна расправа о буџетуГрадска општина Младеновац позива сви заинтересоване грађане, представнике установа, организација и осталих буџетских корисника, да учествују у Јавној расправи о буџету за следећу годину која ће се одржати сутра у Великој сали Скупштине општине Градске општине Младеновац, са почетком у 18,00 часова – Мишљење суграђана је најбољи путоказ за будућност наше општине. Градска општина Младеновац обавештава суграђане да ће се Јавна расправа о буџету градске општине Младеновац за 2011. годину одржати дана 2. децембра 2010. године (четвртак) у Великој сали Скупштине општине Градске општине Младеновац, са почетком у 18,00 часова. Предлоге грађана ће саслушати председник градске општине Младеновац, чланови Већа градске општине Младеновац, начелник Управе градске општине Младеновац, представници Службе за буџет и финансијске послове Управе градске општине Младеновац, као и други општински званичници.

В И С Е П И Т А Т Е !

У демократским друштвима сви актери у буџетском процесу су одговорни пред јавношћу. Грађани, дакле, такође имају одређене одговорности, како у учешћу у буџетском процесу кроз обзнањивање својих приоритета тако и у захтевању одговорности од оних којима су дали ова овлашћења.

Грађани имају право да у јавној расправи искажу своје приоритете онима који су одговорни за припремање буџета, да учествују у разматрању и усвајању буџета, да надгледају извршење буџета као и припремање извештаја и ребаланса.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.