logo

Друштво

Представљен конкурс "Млади су закон"

Шта млади из Младеновца и околине видео као проблем у свом крају и шта би могли да ураде да их реше, била је тема разговора приликом представљања конкурса "Млади су закон" организованог 7. јуна у партнерству Грађанске иницијативе и Канцеларије за младе општине Младеновац.

Грађанске иницијативе као ресурс центар за територију града Београда спроводе овај конкурс уз подршку Министарства омладине и спорта већ трећу годину за редом. Младеновац је последња у низу београдских општина где су млади имали прилике да директно разговарају са Бојаном Јевтовић, координаторког пројеката за активизам младих Грађанских иницијатива која их је саветовала око процеса апликације и идеја за пројекте.

Страхиња Стојковић, шеф Канцеларије за младе ГО Младеновац, рекао је на скупу да до сада пројекти Младеновачке омладине нису учествововали на конкурсима у оквиру овог конкурса те да ће због бити у предности.

Конкурс је отворен до 15. јуна 2013. године, а Грађанске иницијативе позивају све заинтересоване да посете сајт Грађанских иницијатива и информишу се о томе како своје идеје могу спровести у дело.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.