logo

Друштво

Фестивал по мери младих

Организатори Фестивала урбане кулутуре "Младеж" најавили су данас ову манифестацију која се одржава од 13. од 16. јуна на терeнима МЗ "25. мај" у Младеновцу.

Фестивал "Младеж", четвородневни микс музике, креативних радионица, изложби и предавања, заједнички организују Канцеларије за младе, Центар за културу, Омладинска културна организација и Организација урбане културе.

Страхиња Стојковић, шеф Канцеларије за младе општине Младнеовац, рекао је да је фестивал у будућности треба да постане мерило креативности младеновачке омладине.

– За велику журку која ће се одржати у петак, 14. јуна, наша Канцеларије је у сарадњи са Центром за културу успела да издвоји 400 улазница које ће бити бесплатно подељене.

Богдан Вуксановић, члан Већа општине Младеновац, нагласио је као предност фестивала и његову главну одлику то што његов садржај управо представља продукт младих људи из самог Младеновца.

– Последњих годину дана осетно се повећао омладински активизам у општини Младнеовац и изузетно ми је драго због тога – рекао је Вуксановић и додао да ће градска општина Младеновац у будућности још чвршће и одлучније стати иза младих и њихових идеја – рекао је Вуксановић.

Ива Пантић и Кристина Ивић, из Организационог одбора фестивала позвале су све Младеновчане да активно учествују у предстојећем фестивалу. Оне су најавиле бројне креативне радионице из ликовне уметности, фотографије, глуме као и музичке наступе ди-џејева и репера.

Филип Обрадовић из Омладинске културне огранизације, истакао је да ће овај догађај представити Младеновац у једном новом светлу. Он је рекао да су млади уз минимална средства осмилсли манифестацију која може да служи на понос нашој општини.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.