logo

Друштво

Младеновац на Сaјму организација цивилног друштва

Младеновац на Сaјму организација цивилног друштва Сајам организација цивилног друштва, у организацији Агенције за сарадњу са невладиним организацијама и европску хармонизацију, одржаће се данас и сутра, 10. и 11. јуна, од 10 до 18 часова на Тргу Николе Пашића. Свечано отварање одржаће се сутра у 14 часова, када ће се присутнима обратити Венсан Дежер, шеф делегације ЕУ у Србији, и Данко Рунић, директор Агенције за сарадњу са НВО и европску хармонизацију. Уз подршку Градске општине Младеновац, наш град ће на овој смотри цивилног сектора представљати : Савез слепих и слабовидих, Удружење младих за интелектуалне услуге Младеновац (УМЗИУМ), Спортско - образовни центар "Ром", Друштво за заштиту животиња "Младеновац", КУД "Шумадија" из Влашке и КУД "Романо ило".

У оквиру изложбеног простора на више од 60 штандова Београђанима ће свој рад представити бројне невладине организације и фондације. На неколико штандова сарадњу са организацијама цивилног друштва промовисаће и градске општине, као и секретаријати за заштиту животне средине, социјалну заштиту и за здравство и Канцеларија за младе. Осим презентација на изложбеном простору, у оквиру пратећег програма планиране су конференције, округли столови и радионице које ће се одржати у згради Градске управе на Тргу Николе Пашића 6.

Циљ овогодишњег сајма ОЦД-а јесте промоција улоге невладиних организација у процесу приступања Европској унији. Сајам ће бити и прилика за успостављање и унапређење партнерства између цивилног, пословног и јавног сектора.

Фотографије са сајма можете видети овде.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.