logo

Култура

Представа "Чекаоница" победник Позоришног фестивала

Представа "Чекаоница" победник Позоришног фестивалаЖири позоришног фестивала у Младеновцу "Театар у једном дејству", у саставу Владимир Стаменковић, професор драматургије (председник), Љиљана Драгутиновић, драмски уметник и Милорад Ђокић, филмски редитељ, за најбољу представу овогодишњег фестивала прогласио је "Чекаоницу", у режији Бориса Лијешевића, а изведби Атељеа 212 и Културног центра Панчево.

Награда фестивала биће уручена накнадно на матичној сцени Атељеа 212. Жири је закључио да су на овогодишњем фестивалу приказане представе високог квалитета међу којима се посебно истичу "Дундо Мароје", Крушевачког позоришта, "Покојник", Народног позоришта и награђена представа.

После пет одгледаних представа изведених у дечјем такмичарском програму који је први пут одржан ове године, дечји жири је најбољом прогласио представу "Моцарт", Крушевачког позоришта у режији Зорана Лозанчића. Чланови дечјег жирија били су победници ликовног конкурса "Мама и тата су на послу". Ликовни рад Луке Суботића, ученика другог разреда ОШ "Свети Сава" примио је Бранислав Недић, управник Крушевачког позоришта.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.