logo

Актуелности

За безбеднији саобраћај - уређена зона основне школе "Биса Симић" у Великој Крсни

 

Ученици основне школе „Биса Симић“ из Велике Крсне  од сада ће бити безбеднији на путу од куће до школе будући да је почело уређење зоне ове школе која се налази на државном путу.

"Иницијатива је потекла од Савета месне заједнице Велика Крсна имајући у виду да је реч о веома небезбедној деоници са интезивним саобраћајем којом се свакодневно креће велики број деце. У сарадњи са ЈП „Путеви Србије“ покренули смо акцију уређења зона свих основних школа које се налазе на државним путевима. Након Марковца и Дубоне, и у зони школе у Великој Крсни биће постављени мерачи брзине, вибро траке, успоривачи саобраћаја као и заштитна ограда што ће знатно допринети безбедности најмлађих становника ове месне заједнице.

Након ове локације, уредићемо и зоне школа у Ковачевцу, Кораћици и Село Младеновцу, чиме ће све зоне школе на државним путевима у нашој општини бити уређене у складу са свим стандардима и условима модерног саобраћаја." рекао је Стефан Ивановић, члан Комисије за безбедност саобраћаја на путевима Градске општине Младеновац.

Krsnatrotoar1
Krsnatrotoar2
Krsnatrotoar3
Krsnatrotoar4

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.