logo

Aktuelnosti

Za bezbedniji saobraćaj - uređena zona osnovne škole "Bisa Simić" u Velikoj Krsni

 

Učenici osnovne škole „Bisa Simić“ iz Velike Krsne  od sada će biti bezbedniji na putu od kuće do škole budući da je počelo uređenje zone ove škole koja se nalazi na državnom putu.

"Inicijativa je potekla od Saveta mesne zajednice Velika Krsna imajući u vidu da je reč o veoma nebezbednoj deonici sa intezivnim saobraćajem kojom se svakodnevno kreće veliki broj dece. U saradnji sa JP „Putevi Srbije“ pokrenuli smo akciju uređenja zona svih osnovnih škola koje se nalaze na državnim putevima. Nakon Markovca i Dubone, i u zoni škole u Velikoj Krsni biće postavljeni merači brzine, vibro trake, usporivači saobraćaja kao i zaštitna ograda što će znatno doprineti bezbednosti najmlađih stanovnika ove mesne zajednice.

Nakon ove lokacije, uredićemo i zone škola u Kovačevcu, Koraćici i Selo Mladenovcu, čime će sve zone škole na državnim putevima u našoj opštini biti uređene u skladu sa svim standardima i uslovima modernog saobraćaja." rekao je Stefan Ivanović, član Komisije za bezbednost saobraćaja na putevima Gradske opštine Mladenovac.

Krsnatrotoar1
Krsnatrotoar2
Krsnatrotoar3
Krsnatrotoar4

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.