logo

Актуелности

Младеновачки пољопривредници и излагачи на сајму пољопривреде у Новом Саду

 

Група од 100 пољопривредника из Младеновца отпутовала је јутрос на 89. Међународни пољопривредни сајам у Новом Саду. Посету  пољопривредника највећој смотри домаћег и страног аграра у Србији традиционално је организовала општина Младеновац.

Пољопривреднике су испратили председник Градске општине Младеновац Владан Глишић и председница Скупштине општине Гордана Димитријевић – Бјеличић. Пожелевши им срећан пут, Глишић је овом приликом истакао да општина Младеновац и на овај начин показује колико је важно улагање у пољопривреду и да сваке године издваја све већа средства за подстицаје у пољопривредној производњи.

На 89. Међународном Сајму пољопривреде у Новом Саду, на штанду града Београда, општину Младеновац представљају следећи излагачи:

- Предузеће ,,Библи" Пружатовац

- Привредно друштво "Агросе"доо

- Плантажа Обреновић, Аронија Влашка

- Удружење ,,Вредни Шумадинци" Влашка

- Сушено воће ,,Јанковић" Влашко поље

- Удрежење ,,Вредне руке Рабровца" Рабровац

- Удружење,,Сноварице" Велика Иванца

-  Удружење ,,Од предака за будућност " Влашка

- Пољопривредно газдинство Јоцић, Влашка

Штанд Града Београда на Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду посетио је јуче заменик градоначелника Горан Весић.

Весић је том приликом истакао да је Сајам пољопривреде у Новом Саду најзначајнија манифестација ове врсте у земљи и да је то прилика да пољопривредници из београдских општина посете сајам и размене искустава са пољопривредницима из других крајева.

– Секретаријат је ове године омогућио да се 60 наших пољопривредника представи на сајму потпуно бесплатно. Обезбедили смо им тезге и улазнице, а њихова је само презентација. Такође, повезали смо их са људима из Привредне коморе и Министарства пољопривреде како би добили знак „чуваркуће” и како би своје производе могли да пласирају на територији целе Србије – рекао је Секретаријата за пољопривреду града Београда, Саво Павичић.

Sajamns1
Sajamns2
Sajamns3
Sajamns4
Sajamns5
Sajamns6

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.