logo

Aktuelnosti

Završena obuka "Put do uspešnog preduzetnika"

 

Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala za grad Beograd - Ispostava Mladenovac, u saradnji sa Gradskom opštinom Mladenovac, organizovala je dvodnevnu obuku ,,Put do uspešnog preduzetnika". Obuka je namenjena nezaposlenim licima koja su prijavljena na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje, a zainteresovana su za pokretanje sopstvenog biznisa. Obuka je organizovana kao uslov da bi lica mogla da apliciraju  po Javnom konkursu za dodelu sredstava za samozapošljavanje koji se očekuje da bude raspisan posle 01.02.2022.godine.

Obuku, koja je besplatna, držale su Jovana Aleksić i Tanja Milenković, organizatorke programa zapošljavanja u okviru  Odeljenja za programe zapošljavanja i preduzetništvo beogradske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje  (NSZ).

Četrdeset sedam lica sa teritorije Gradske opštine Mladenovac uspešno je prošlo obuku i dobilo sertifikate koje im je uručio Željko Selimović, savetnnik za zapošljavanje Nacionalne službe za zapošljavanje  u Mladenovcu.

Gradska opština Mladenovac nastaviće kontinuiranu saradnju sa Nacionalnom službom za zapošljavanje u cilju smanjenja nezaposlenosti na teritoriji opštine i, takođe, nastaviće da podržava projekte koji će pomoći ljudima da pokrenu sopstveni biznis.

Nszobuka1
Nszobuka2
Nszobuka3
Nszobuka4
Nszobuka5
Nszobuka6

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.